Over ons: achtergrond van Visualgeography.com

Over ons

[[See these pages in English][Ver estas páginas en Español][Voir ces pages en Français][Vedere queste pagine in Italiano]]
Hoe kan je je foto's publiceren op visualgeography.com

Welkom bij www.visualgeography.com!

Ontwikkelaars van deze site zijn Boris Kester (fotograaf, webmaster en schrijver) en Nana Bjørnlund (fotograaf, redactrice en schrijver)

Jaren van reizen en een passie voor fotografie hebben ons heel veel visueel materiaal opgeleverd, en een verlangen om onze opwinding over de vele speciale plekken waar we zijn geweest, te delen. Als ontwikkelaar van www.traveladventures.org heeft Boris vanaf het begin vele verzoeken gekregen van leraren en leerlingen uit de hele wereld om zijn foto's te gebruiken voor onderwijsdoeleinden. Naar aanleiding van deze verzoeken hebben we besloten een nieuwe site te beginnen, speciaal voor diegenen die de wereld bestuderen of erover onderwijzen. Zoals de naam aangeeft, hebben we het visuele aspect van deze site voorrang gegeven boven het geschreven woord; we hopen dat je gebruik zult maken van deze afbeeldingen. Mocht je suggesties, correcties of voorstellen voor verbetering hebben, laat dat ons dan weten!

Met vriendelijke groeten,
Boris & Nana


Boris

Nana